Get inspired! (#1): Ashton Irwin

In get inspired vertel ik iets over een persoon, gebeurtenis, film of een liedje dat mij inspireert en dat jouw misschien ook wel een duwtje in de goede richting kan geven. We hebben het allemaal wel eens nodig!

Deze keer vertel ik jullie over Ashton Irwin, drummer en vocalist in de steeds populairdere band: 5 Seconds Of Summer.

image

Zijn volledige naam is Ashton Fletcher Irwin en met een geboortedatum van 7 juli 1994 maakt dat hem nu 20 jaar oud. Op 17-jarige leeftijd kwam hij op 11 december in de band 5 Seconds Of Summer terecht. Dit was in 2011, toen de band alleen nog maar actief was op youtube en dolblij was met het verkopen van 12 kaartjes voor een van hun optredens.

Zijn favoriete film is “Persuit of Happiness” en net zoals voor mij, geld ook voor Ashton dat zijn favoriete zanger James Morrison is (Ashton deelt plaatsje N°1 met James, op mijn lijstje).

De jonge Australiër heeft ook niet een makkelijke jeugd gehad. Zo deed hij aan zelfbeschadiging. Hij is gestopt, speciaal voor zijn fans en wat hij kan, kunnen zijn fans natuurlijk ook!

Natuurlijk is dat niet het enige inspirerende aan deze jonge man. Toen een interviewer ooit vroeg watvoor meisjes nou eigenlijk zijn type zijn, antwoordde hij:

“Girls that are unique and beautiful on their own way.”

Dat is dan weer niet alleen inspirerend voor een heleboel meiden, maar natuurlijk ook voor een aantal jongens! Dachten alle jongens maar zoals Ashton hè? Gelukkig zijn er een heleboel andere goede luisteraars en dat is Ashton ook, volgens zijn bandgenoten!

image

Motivatie nodig? Geniet dan maar eens van een aantal Ashton Irwin’s krachtige tweets!

“I’ve only got for ever and for ever is enough.”

“People aren’t kind, you aren’t perfect, they aren’t perfect, no-one is. Hearts break, you fall in love, you are alive to feel. You are alive.”

“Every single one of you, are extremely important, to more people than you think. There’s a reason that you are here.”

Voor meer tweets, Ashton’s twitteraccount is @Ashton5SOS. Benieuwd naar zijn band? Ze hebben ook een band-twitteraccount, @5SOS.

image

Stay positive and keep smiling!

Advertisements

One thought on “Get inspired! (#1): Ashton Irwin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s